Calcula el preu de la teva viatge

Viatges d'idiomes a l'estranger

Des de Barcelona PLUS també podem assessorar de les possibilitats d'estudiar idiomes a l'estranger gràcies als viatges organitzats per Sprachcaffe. Les destinacions que ofereix Sprahcaffe són perfectes per aprendre o millorar el teu nivell de la llengua que triïs.

Tenim una llarga experiència en estades lingüístiques a l’estranger, Sprachcaffe té més de 30 destinacions i 7 idiomes per triar: anglès, alemany, francès, italià, àrab, xinès, a més de l'espanyol.

Treballem amb una metodologia eficaç basada en la comunicació i promovent la conversa entre els nostres estudiants, les estades lingüístiques a l'estranger són una oportunitat única per millorar el teu nivell d'idioma i desenvolupar-te en la nova llengua.

A més d'assistir a classe podràs visitar la ciutat i així conèixer la cultura i estil de vida del país, experimentant una immersió total en l'idioma, això farà que avancis molt en el teu aprenentatge.

Gràcies a la variada oferta de cursos, sempre trobaràs algun adaptat a les teves necessitats. Els cursos sempre estan estructurats de manera que et deixin hores lliures per a tu. D'aquesta manera podràs emprar el teu temps d'oci per passejar per la ciutat, fer turisme o posar en pràctica el que has après a classe.

Les estades lingüístiques a l'estranger de Sprachcaffe també t'ofereixen activitats organitzades per les escoles per completar la teva estada a la ciutat. D'aquesta manera no hi haurà espai per a l'avorriment i aprofitaràs al màxim cada moment a l'estranger.

Ja veuràs com millora la teva expressió oral i en poc temps parlaràs amb fluïdesa en la llengua que hagis triat. Sprachcaffe es diferencia pel seu caràcter multicultural. Els alumnes provenen de diferents indrets del món. Una cosa molt enriquidoranper als estudiants que, a més d'aprendre la nova llengua, coneixen altres cultures. Això també fa que l'alumne sempre hagi de recórrer se en la llengua que aprèn per comunicar-, sense caure en l'error de parlar en la llengua materna.

Si t'animes a gaudir dels viatges d'idiomes a l'estranger de Sprachcaffe no t’hauràs de preocupar de res. A més dels cursos i les activitats, disposem de diferents tipus d'allotjament. Depenent de la destinació, podràs allotjar-te en residència, apartament o família, escollint el que millor s'adapti a tu. D'aquesta manera ajudem a la comoditat i fem que la teva estada a la ciutat es converteixi en una experiència positiva en tots els aspectes.

Els viatges d'idiomes a l'estranger estan disponibles tant per a joves com a adults, amb diferents programes adaptats a cadascun. De manera sempre tindràs l'oportunitat de viatjar amb Sprachcaffe.